LYS
Lys er med på å skape stemning. Fra å være kjølig til varm, fra "skummel" til koselig. Du kan fritt sammen med oss på Ramstad Lydutleie sette sammen din egen scenebelysning. Vi har et stort lager med vanlige PAR-kanner som det heter på 500/1000w. Disse er montert på digitale stativer som gjør oppkobling veldig lettvint.

Trenger du blitz lys, (også kaldt strobe), har vi det også, de kan justeres både i styrke og hastighet. Effekten er 1500w, og er veldig kraftig. Skaper en røff stemning på diskotek og konserter.

Vi har flere fargeskiftere. Det vil si at en lampe kan ha 9 forskjellige farger, som kan skiftes på brøkdelen av et sekund.

Scannere, både med flatt speil og tønne speil har vi. Vi har også en 2 kanals 20mv laser som lager et stilig mønster. Kan kjøres manuelt eller automatisk.


Vi har 5 forskjellige lysmiksere. To store DMX miksere på 24ch og 48ch.
(Kan settes sammen til et DIGERT bord på 72ch). Vi har egen 16ch DMX styring til scannere som kan brukes på ferdigprogrammerte programmer eller brukes manuelt. Vi har egen 8ch chaser som har over 40 programmer innebygd samt at du kan lage dine egne. Den er super til diskotek og konserter. Samt et lite bord på 4ch som passer sammen med de minste lampene.

RØYK
Røyk finnes i flere former. Den vanligste formen, og også den billigste er nok røykmaskinen, som pøser ut masse røyk på en gang. Men det finnes alternativer.

Hazer: settes på 10-15 minutter før du trenger røyk, så skaper den en dis i hele lokalet. Nesten usynlig, men lysstrålene kommer veldig godt frem. Ulempen med den er at den er olje-basert, så over lengre innendørs bruk legger det seg et "lite" lag med olje på instrumenter og inventar. Den støyer også litt hvis det er stille i lokalet.

Fazer: Er et supert alternativ til hazer. Du slipper olje-kliss og du får en nesten usynlig dis i hele lokalet. Det gjør at lys kommer veldig godt frem. I Kombinasjon med røykmaskin er den nesten uslåelig. Fazer burde slås på 10 minutter før "showet" starter.

Røyk kan du også få fra pyroeffekter, men da blir tidsaspekteret noe kort. Men som en effekt i et show er de geniale. Du får masse konsentrert røyk på helt spesifikke plasser veldig fort.


(Pyro-FX)(Røykmaskin)

Hvis du har et lite lokale som har dårlige strøm resurser så har vi et lite lyssett med 8 Par lamper på 300w hver og en 4 kanals mikser. Det kan du kjøre på en 16amp kurs. Det gir masse lys på en scene i et lokale beregnet på 20-120 personer. Fungerer flott på gamle grendehus som ikke har 3-fase strøm.