Daglig leder, Dan Jøran Ramstad
E-post:     post@lydutleie.net

Ramstad Lydutleie
Boks 217
8401 Sortland

Mobil:  41 909 888
Faks.   90 388 550

Org.nr. 985 815 569

   

 

Dan Jøran Ramstad
Har over 14 års erfaring fra styring av lyd. Fra små konferanser og teaterforestillinger til store konserter og show. Dan Jøran er go
dkjent pyrotekniker og han har tatt mange forskjellig kurs innenfor fagområder som har med lyd/lys å gjøre. Han holder også kurs hvis det skulle være ønske om det.
Magne Sandvin
Magne har mange års erfaring som musiker på bassgitar og kontrabass. Han har vært med på mange ulike oppdrag innenfor lyd og lys. Han har flere kurs i lyd og lys samt at han er veldig teknisk anlagt. Magne sørger for at alt er klart  i god tid før arrangementet starer og bidrar til at ditt arrangement kommer trygt i havn

.
Christopher Lind
Christopher er svaret når du skal velge DJ for ditt arrangement. Christopher har mange års erfaring som DJ. Han spiller alt fra feit R’n’b til hiphop og trance. Spiller også en del vinyl. Christopher kommer fra Sverige og er bosatt på Stokmarknes. Han mikser kvelden etter din smak og dine ønsker.
Sissel Tufthaug
Sissel er med på opp- nedrigging av anlegg. Hun stiller seg også til disposisjon for arrangør hvis det skulle være oppgaver som det trengs hjelp til . Hun er ellers behjelpelig med ting før, under  og etter arrangementet.
  Børge Aalstad
Børge er vår nyeste medarbeider. Han går for tiden på musikklinja på Sortland. Han har en lidenskapelig interesse for alt som har med lyd å gjøre. Børge er selvlært men samtidig må vi skynde oss å si at han også er en meget dyktig lydmann.